ΟΛΟΣ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΥ

Όλος ο ΙΑΣΜΟΣ σε μια παράσταση. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΥ, η νέα παράσταση της So7, από τις 6 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Το κείμενο είναι του απόφοιτου και καθηγητή μας Δημήτρη Κουρούμπαλη ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες επιμελείται η επί χρόνια καθηγήτρια μας Φρόσω Κορρού. Μεταξύ των ηθοποιών είναι και ο καθηγητής χορού της σχολής Τάσος Καραχάλιος.

Θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου, T: 210 9212900)
6 Νοεμβρίου – 29 Ιανουαρίου 2016, κάθε Παρασκευή, Ώρα έναρξης: 00.00

Λίγα λόγια για την παράσταση
Σ’ ένα μπαρ, ένα βράδυ, μια παρέα διασκεδάζει… Με τολμηρές καταβολές στην παγκόσμια ερωτική λογοτεχνία και με μουσική που παρασύρει στους χορευτικούς της ρυθμούς, η παράσταση δίνει άλλες διαστάσεις και ενδιαφέρον σε μία νυχτερινή έξοδο! Live dj set Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Ας παλιμπαιδίσουμε, λοιπόν, με κέφι, φαντασία και χορό… Το έχουμε ανάγκη!

Περισσότερες πληροφορίες στο http://tospirto.net/theater/news/24276

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής