ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος διοργανώνει το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - WORK SHOP, με θέμα "ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ" με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και συνεργάτη της σχολής μας ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ. #iasmos #dramaschool

Ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για τον ηθοποιό, με όλα τα βήματα και τις σωστές κινήσεις, από το βιογραφικό και την οντισιόν… έως την απόλυτη επιτυχία! Ως βάση θα χρησιμοποιηθούν πρακτικές ασκήσεις και γυρίσματα κατω από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση ενός σεναρίου, της ορολογίας γυρίσματος, τις βασικές αρχές του κινηματογράφου αλλά και την αρμονική συνύπαρξη με τους υπόλοιπους συντελεστές.
Μάθε και εσύ όλα τα κρυφά σημεία και τις παγίδες ενός γυρίσματος, καθώς και τα μυστικά αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων που μπορεί να προκύψουν, στην ΠΡΑΞΗ!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι Έλληνας σκηνοθέτης και ηθοποιός, ιδιαιτέρως αγαπητός στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά “50 – 50” όπου σκηνοθετούσε , αλλά υποδυόταν και τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου. “Οι Συμμαθητές”, “Απαγορευμένη Αγάπη”, “Βότκα πορτοκάλι”, “Στριβειν δια του Αρραβώνος”, Ένας μήνας και κάτι” ,”Τηλεμπόρα”, “Με τα παντελόνια κάτω”,” Η πολυκατοικία” αλλά και το τωρινό “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.

Αριθμός Σεμιναρίων : 4 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Ημέρα: Σάββατο
Ημερομηνίες: 19/5 – 26/5 – 2/6 – 9/6
Ωράριο: 12:00-16:00
Πληροφορίες εγγραφής: 210 5200096 & 6934697102
e-mail : ath@iasmos.net

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής