ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος διοργανώνει το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - WORK SHOP, με θέμα "ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ" με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και συνεργάτη της σχολής μας ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ. #iasmos #dramaschool

 

Ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για τον ηθοποιό, με όλα τα βήματα και τις σωστές κινήσεις, από το βιογραφικό και την οντισιόν… έως την απόλυτη επιτυχία! Ως βάση θα χρησιμοποιηθούν πρακτικές ασκήσεις και γυρίσματα κατω από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση ενός σεναρίου, της ορολογίας γυρίσματος, τις βασικές αρχές του κινηματογράφου αλλά και την αρμονική συνύπαρξη με τους υπόλοιπους συντελεστές.
Μάθε και εσύ όλα τα κρυφά σημεία και τις παγίδες ενός γυρίσματος, καθώς και τα μυστικά αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων που μπορεί να προκύψουν, στην ΠΡΑΞΗ!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι Έλληνας σκηνοθέτης και ηθοποιός, ιδιαιτέρως αγαπητός στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά “50 – 50” όπου σκηνοθετούσε , αλλά υποδυόταν και τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου. “Οι Συμμαθητές”, “Απαγορευμένη Αγάπη”, “Βότκα πορτοκάλι”, “Στριβειν δια του Αρραβώνος”, Ένας μήνας και κάτι” ,”Τηλεμπόρα”, “Με τα παντελόνια κάτω”,” Η πολυκατοικία” αλλά και το τωρινό “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.

Αριθμός Σεμιναρίων : 4 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Ημέρα: Σάββατο
Ημερομηνίες: 19/5 – 26/5 – 2/6 – 9/6
Ωράριο: 12:00-16:00
Πληροφορίες εγγραφής: 210 5200096 & 6934697102
e-mail : ath@iasmos.net

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα