HIGHLIGHTS 2015-2016/ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ/ ALTERA PARS

KISS THEM KATE (THE REHEARSAL)/ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Νέος θεσμός για τον ΙΑΣΜΟ! Από φέτος ο ΙΑΣΜΟΣ εισήγαγε ένα νέο θεσμό: Η καλύτερη δουλειά δευτεροετών μαθητών την επόμενη χρονιά γίνεται παράσταση που ανεβαίνει επαγγελματικά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Το τμήμα που ξεχώρισε τη χρονιά 2014-2015 πήγε φέτος στο ALTERA PARS υπό την καθοδήγηση της απόφοιτης μας και καθηγήτριας του ΙΑΣΜΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ και ανέβασε επαγγελματικά το ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ KISS THEM KATE (THE REHEARSAL)! Τα έξοδα της παράστασης ανέλαβε ο ΙΑΣΜΟΣ και τα έσοδα της πήγα εξ ολοκλήρου στους μαθητές μας.

Οργάνωση όχλου: Μαρία Σολωμού
Φωνητική: Αποστόλης Ψυχράμης
Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη, βοηθ:Εύη Χαμπλά
Φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας

Η αυλαία άνοιξε την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Τελευταίες παραστάσεις την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαϊου.
KISS THEM KATE (THE REHEARSAL) λοιπόν, στο θέατρο ALTERA PARS (Μ. Αλεξάνδρου 123,Κεραμεικός, 2103410011). Είσοδος 5 ευρω. Ήμασταν όλοι εκεί!…

—————————————————————————————————————————————————————-

Νέος θεσμός για τον ΙΑΣΜΟ! Κάθε χρόνο στο τέλος του έτους οι μαθητές μας παρουσιάζουν τη δουλειά όλου του έτους σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Από φέτος λοιπόν ο ΙΑΣΜΟΣ εισάγει ένα νέο θεσμό. Η καλύτερη δουλειά δευτεροετών μαθητών την επόμενη χρονιά γίνεται παράσταση που ανεβαίνει επαγγελματικά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Το τμήμα που ξεχώρισε πέρσι λοιπόν πάει φέτος στο ALTERA PARS υπό την καθοδήγηση της απόφοιτης μας και καθηγήτριας μας ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ σε ένα ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ που δεν πρέπει να χάσετε! Τα έξοδα της παράστασης αναλαμβάνει ο ΙΑΣΜΟΣ και τα έσοδα της πηγαίνουν όλα στους μαθητές μας.

Οργάνωση όχλου: Μαρία Σολωμού
Φωνητική: Αποστόλης Ψυχράμης
Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη, βοηθ:Εύη Χαμπλά
Φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας

Η αυλαία άνοιξε την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Τελευταίες παραστάσεις την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαϊου.
KISS THEM KATE (THE REHEARSAL) λοιπόν, στο θέατρο ALTERA PARS (Μ. Αλεξάνδρου 123,Κεραμεικός, 2103410011). Είσοδος 5 ευρω. Θα είμαστε όλοι εκεί!…

———————————————————————————————————————————————

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ και το τμήμα Γ2 ανακοινώνουν με περίσσια χαρά: «ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ!!!».

Μετά από κάποιες δύσκολες μέρες που ζήσαμε αλαλαγμούς, κλαυθμούς, οδυρμούς, υστερίες, κρίσεις πανικού, απειλές, σχισμένα μπλουζάκια, απεργίες πείνας, τσακωμούς, βρισιές, κλωτσιές και γενικά μια τρελή λαϊκή απαίτηση (των παιδιών του Γ2, εννοείται!) δώσαμε τόπο στην οργή, κατεβάσαμε τα κεφάλια και το ξανασκεφτήκαμε… «Ας τους δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία!».

Η απόφαση πάρθηκε, είναι πια γεγονός: «Ε!ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ!!!».

Σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ! Όσο για σας που δεν μπορέσατε, είχατε μάθημα, πρόβες, πήγατε για καφέ, ποτό, βαρεθήκατε ή εν πάση περιπτώσει δεν θέλατε βρε αδερφέ… τώρα δεν τη γλιτώνετε!

Τελευταίες παραστάσεις την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαϊου. KISS THEM KATE (THE REHEARSAL) λοιπόν, στο θέατρο ALTERA PARS (Μ. Αλεξάνδρου 123,Κεραμεικός, 2103410011). Είσοδος 5 ευρω. Θα είμαστε όλοι εκεί!…

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα