ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο απόφοιτος της σχολής και γνωστός σε όλους Αργύρης Αγγέλου και η καταξιωμένη ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου διδάσκουν από την εφετινή σεζον στον ΙΑΣΜΟ. Πρωταγωνιστούν στην παράσταση VINCENT RIVER στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Βουκουρεστίου 10, Αθήνα, Τηλ.: 210-3312343). Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την καλλιτεχνική δράση των καθηγητών μας! Αξίζει να τους επισκεφθείτε!


Λίγα λόγια για την παράσταση
Δύο άγνωστοι βρίσκονται παγιδευμένοι σε μία ηθική συνθήκη που τους πιέζει. Εκείνη έχει χάσει το παιδί της κάτω από μυστήριες συνθήκες και εκείνος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του μοναχογιού της. Θέλοντας να μάθει ποιος εκτέλεσε το παιδί της, αλλά και εκείνος με τη σειρά του, να εξιλεωθεί από αυτό που έζησε, θα αναμετρηθούν ένα βράδυ επιδιδόμενοι σε ένα σκληρό κυνήγι για την αλήθεια – όσο σκληρό και αν αποδειχτεί και για τους δυο. Τότε όμως θα έρθουν αντιμέτωποι και με τις δικές τους ενοχές και ανεπάρκειες. Ανθρώπινο και πολιτικό μαζί, το έργο του Philip Ridley θίγει ευαίσθητα θέματα και καταστάσεις που βλέπουμε να συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, αλλά και έμμεσα απευθύνει και τη δική μας ευθύνη μέσα από τη στάση που καλούμαστε να πάρουμε απέναντι σε αυτά.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://tospirto.net/theater/news/21376

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα