ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 2018

ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΕΫ

Επαγγελματική παράσταση της σχολής μας για το έτος μνήμης του Βασίλη Διαμαντόπουλου!
Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ τιμώντας τον αξέχαστο θεατράνθρωπο Βασίλη Διαμαντόπουλο οργανώνει στις 5 Μαΐου την έκτη της επαγγελματική παράσταση.

ΓΟΥΝΤΥ ΑΛΛΕΝ “ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΕΫ”

Παίζουν οι σπουδαστές (αλφαβητικά): Ιωάννα Αβδελοπούλου, Ιουλία Αγαλίδου, Τζοάννα Αγγελή, Ρία Ανθή, Ιωάννα Απόδιακου, Γιώργος Βαγγελής, Έλια Γαλλαίου, Χριστίνα Γκιζελή, Παναγιώτης Δαβιδόπουλος, Ιφιγένεια Θωμάκου, Ιακωβίνα Κάββουρα, Ορέστης Καλογερόπουλος, Μυρτώ Κόντα, Άγγελος Κοντογεωργίου, Χριστίνα Κούταλη, Ζωή Κυρεθίδου, Άννα Μαρία Λιναρδάτου, Βαρβάρα Μακράκη, Τερέζα Μαρκοπούλου, Ανδρονίκη Μαστροκάλου, Χρύσα Μουσιώνη, Ελένη Μπίκου, Άντζυ Χριστίδου, Στέργιος Περτσινίδης, Κώστας Ρέππας, Ελίνα Σουλτάνη, Στελλίνα Σταματίδου, Στέλιος Τίγκας, Κορίννα Τσαπραλή.
σκηνοθετική επιμέλεια: Αλέξανδρος Κοέν
χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

Παραστάσεις:
από Σάββατο 5 Μαΐου έως και Σάββατο 12 Μαΐου 2018
καθημερινά στις 21.30 & το Σάββατο 12/5 επιπλέον στις 18.30
τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

| ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131 | Πειραιώς 131, Γκάζι | τηλ. 2103450

Στη Νέα Υόρκη του 1920, η παραγωγός ενός ιδεαλιστή θεατρικού συγγραφέα βρίσκει χορηγό για το καινούργιο του θεατρικό έργο: πρόκειται για έναν γκάνγκστερ, ο οποίος θέτει ως όρο τη συμμετοχή στην παράσταση της ατάλαντης φιλενάδας του. Τα πράγματα περιπλέκονται από τη στιγμή που στο θίασο δέχονται να συμμετέχουν και δύο μεγάλα ονόματα του Μπρόντγουεϋ.

Οι «Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ» είναι μια φαντασμαγορική κωμωδία που τοποθετείται στην καλλιτεχνικά δημιουργική δεκαετία του ‘20. Μια έξοχη, αποκαλυπτική κωμωδία του κορυφαίου Αμερικανού σκηνοθέτη που περνάει με ευκολία απ’ το στοχασμό πάνω στην τέχνη και την ηθική, στην απόλυτη φαρσοκωμωδία.
O Γούντυ Άλλεν στα μέσα σχεδόν της δεκαετίας του ‘90 αποφασίζει να δώσει στο κοινό του κάτι αρκετά διαφορετικό απ’ ό,τι είχε παρουσιάσει μέχρι τότε. Δίχως να τα εξαφανίζει, θέτει στο περιθώριο τις ερωτικές ιστορίες, τους νευρωτικούς χαρακτήρες και την απαισιοδοξία και φέρνει στο προσκήνιο το μαύρο, αλλά όχι μακάβριο, χιούμορ και τη σάτιρα.
Μια από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές στιγμές του Γούντυ Άλλεν, μια σατιρική, διεισδυτική και άκρως διαφωτιστική ματιά πίσω απ’ τις κουίντες του Μπρόντγουεϋ της δεκαετίας του 1920 που συναρπάζει με το αιχμηρό κείμενο, την ευφάνταστη πλοκή και τους απολαυστικούς χαρακτήρες. Ο Άλλεν σμίγει δεξιοτεχνικά δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους: τη νεοϋρκέζικη θεατρική σκηνή με τους αστέρες, τα φώτα και την πολυτέλειά της, και τον υπόκοσμο με τους εκβιασμούς, τους εκφοβισμούς και τη βία, σ’ ένα ψυχαγωγικό κράμα δράματος και μαύρης κωμωδίας που παρακολουθείται απνευστί.

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα