ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

28/08/2012

Σχετικά με διάφορα κακόβουλα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε κάποια site σχολών, παραθέτουμε παρακάτω δημοσίευμα από την κα Μπέτυ Νικολέσση, Διευθύντρια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Εμπρός

Εμπρός-θέατρο εργαστήριο Ανώτερη σχολή Δραματικής Τέχνης

Χθες
Σε σχέση με το κείμενο που δημοσίευσα πριν για την Δραματική σχολή του Ίασμου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ. Δελή, ενημερώθηκα από τον ίδιο ότι έχει ακολουθήσει απόλυτα νόμιμες διαδικασίες και ότι η καταγγελία που εστάλθη στο μέηλ μου και που συνυπέγραφαν οι προαναφερθείσες δραματικές σχολές, είναι αβάσιμη. Δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω για τα όσα με διαβεβαίωσε κι επειδή με ενημέρωσε ότι θα έχω και ποινικές ευθύνες για την δημοσίεση που έκανα, οφείλω να ανακαλέσω και να επικοινωνήσω με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τις δραματικές σχολές που το συνυπέγραψαν.

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής