ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – MUSICAL ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΙΣ ΜΑΡΣΕΛΛΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00

Η κυρία των Musicals, η σκηνοθέτιδα των επιτυχιών MATILDA, JESUS CHRIST SUPERSTAR, MAMMA MIA, Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗς ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ADDAMS, ANNIE, RENT, FAME, GREASE, ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ κ.α, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο Μουσικού Θεάτρου!
Κατοχυρώστε τη θέση σας άμεσα!!!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές δραματικών σχολών ωδείων και σχολών χορού και σε επαγγελματίες ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές.
*Στο τέλος του σεμιναρίου, ένας ή μια από τους συμμετέχοντες θα επιλεχθεί για να συμμετάσχει στο μιούζικαλ HAIRSPRAY που θα παρουσιαστεί τη σεζόν 2019-2020 στο θέατρο Ακροπόλ σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της Δραματικής σχολής Ίασμος τηλ. 210 5200096.
Ημερομηνίες και ώρες, Σάββατο 6/4, 13/4, 20/4 στις 12.00 με 16.00, Σάββατο 4/5 στις 14.00 με 18.00 και την Κυριακή 5/5 στις 14.00 με 18.00.

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής