ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι εν μέσω κρίσης η φοίτηση σε μια δραματική σχολή σας κάνουμε ένα πολύ σημαντικό δώρο. Εσείς που επιτύχατε στον Ά κύκλο εξετάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού μπορείτε να φοιτήσετε δωρεάν στο πρώτο έτος σπουδών του ΙΑΣΜΟΥ. Η μόνη οικονομική σας υποχρέωση είναι η εγγραφή.

Μετά το πρώτο έτος της δωρεάν φοίτησης σας στον ΙΑΣΜΟ μπορείτε προαιρετικά να συνεχίσετε τις σπουδές καταβάλλοντας τα δίδακτρα που αντιστοιχούν στο B έτος σπουδών (350 ευρώ και για τους συνεπείς μαθητές παρέχουμε το προνόμιο του επιπλέον μπόνους των 50 ευρώ ανά μήνα! Το μπόνους δίνεται την ημέρα καταβολής των διδάκτρων). Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε, παρέχουμε χαρτί μετεγγραφής χωρίς καμία επιβάρυνση προκειμένου να επιλέξετε τη σχολή της αρεσκείας σας για το Β και Γ έτος σπουδών σας.

Η προσφορά αυτή ισχύει αποκλειστικά για ένα σχολικό έτος και εφόσον περάσετε και τη δεύτερη φάση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Πως θα επωφεληθείτε της προσφοράς
Όσοι ενδιαφέρεστε δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του ΙΑΣΜΟΥ προκειμένου να πάρετε μέρος στην ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 9 Νοεμβρίου.
Αιτήσεις συμμετοχής δεχόμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Από την ακρόαση θα επιλεγούν οι 25 καλύτεροι υποψήφιοι.

Αιτήσεις στη σχολή μας (Μπούσγου 20, Πεδίον του Άρεως)

Πληροφορίες 2106411823

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής