ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

ΑΡΙΣΤΑΓΟΡΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Με χαρά ανακοινώνουμε την προσφορά που εξασφαλίσαμε από το ΑΡΙΣΤΑΓΟΡΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ για τους μαθητές της σχολής.


Με την επίδειξη της ατέλειας -και μόνο- οι σπουδαστές μας έχουν:
— Τιμές κρατικού τιμολογίου στις αιματολογικές εξετάσεις.
— Ραντεβού σε γιατρούς μόνο με 10 ευρώ (50% έκπτωση).
— Πλήρη γυναικολογικό έλεγχο (Test PAP και Υπέρηχο) με 30 ευρώ.
— Έκπτωση 40% σε όλους τους υπέρηχους.
— Βασικό έλεγχο του θυρεοειδούς αδένα (Τ3, Τ4, ΤSH, ΥΠΕΡΗΧΟΣ) με 50 ευρώ.

Το Αρισταγόρειο είναι ιδιωτικό πολυιατρείο που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας 30 και πλέον χρόνια. Παρέχει σταθερά ιατρικές υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου και αξιοπιστίας, σε εκατοντάδες πολίτες καθημερινά που το εμπιστεύονται για την κάλυψη των ιατρικών τους αναγκών.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Ομονοίας (Λιοσίων 1, Πλατεία Βάθη, 2105243505, www.aristagoreio.gr)

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής