ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ… ΙΑΣΜΟ!

ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΕΧΑΣΑ

Ούτε ένας, ο’υτε δυο αλλά δεκαέξι (16) μαθητές του ΙΑΣΜΟΥ σε μια παράσταση! Μιχαήλ-Άγγελος Μουτάφης, Στέλλα Κοσμοπούλου, Μαρία Εξαρχάκου, Μελανία Μπαλτσίδου, Εβίνα Λεχουρίτη, Μαρία Μαραγκουδάκη, Μαρία Χαριτοπούλου, Χριστίνα Καλλία, Χριστίνα Ελευθεριάδου, Στέλλα Ρουσάκη, Νάνσυ Καρακώστα, Στέλιος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Μωρικίδης, Σοφοκλής Μαθιόπουλος, Αφροδίτη Μοσχονά, Εύη Τσάφου και Σταυριανός Κιναλόπουλος σε μια παράσταση για τα τρένα που χάνουμε στη ζωή μας. Σχέσεις, έρωτες, φιλίες ακόμη και συγγένειες. Ένα piano bar theater με 21 πασίγνωστα ελληνικά τραγούδια επί σκηνής από το 2010 μέχρι το προπολεμικό 1938, ντυμένα με πρόζα και χορό από 16 σπουδαστές του ΙΑΣΜΟΥ.

Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 210 3412313, για 4 μόνο παραστάσεις {Δευτ.-Τρ. 30-31 Μαρτίου & 6-7 Απριλίου στις 21:15}.

Πατήστε https://www.youtube.com/watch?v=hWZQCXt1xuc για να δείτε το trailer της παράστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα γυρίσματα του τρέιλερ παραχωρήθηκε από την ΓΑΙΑΟΣΕ ο σιδηροδρομικός σταθμός Πελοποννήσου.

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής