ΟΛΟΣ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΡΙΚ1/ RIK HD/ ΚΥΠΡΟΣ/ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι οι περσινοί μας μαθητές Γρηγόρης Γεωργιου και Λαμπρινή Σκρέκα υπογράφουν το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου ΡΙΚ1 και RIK HD. Το σενάριο, μαζί με τους δύο μαθητές μας, υπογράφει και η Μαρία Χαραλάμπους. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι απόφοιτες του ΙΑΣΜΟΥ Νίκη Αγγελάκη και Αγγελική Σπηλιοπούλου ενώ ο Άθως Αντωνίου υπήρξε μαθητής μας. Στη σειρά πρωταγωνιστεί επίσης ο Αντώνης Χαχουμης, απόφοιτος της σχολής μας στη Θεσσαλονίκη. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! Μας κάνουν περήφανους. Η σειρά σύντομα θα προβληθεί και στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη σειρά
Μια δυνατή φιλία και ένα επτασφράγιστο μυστικό από το παρελθόν έρχεται να ανατρέψει τις ζωές δύο οικογενειών, των οποίων η μοίρα ένωσε κάποτε με πολλή αγάπη. Άνθρωποι διχάζονται, αμφισβητούν, δοκιμάζονται με ένα μόνο σκοπό…την αλήθεια. Μυστικά, τύψεις, αγωνία, απογοητεύσεις, μίσος, εκδίκηση, αντιμέτωπα με την αγάπη, το πάθος και τη φιλία.. Έντονα συναισθήματα που πλημυρίζουν το μυαλό και τις ψυχές των χαρακτήρων. Ποιος πραγματικά μπορεί να αντέξει μια αλήθεια που τρομάζει…; Ποια είναι η λύτρωση της ψυχής; Η σιωπή ή η αποκάλυψη; ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…είναι η αλήθεια και ποτέ δεν μένει κρυφή…

Πρωταγωνιστές
Ανδρέας Βουγιούκας, Γιάννης Βούρος, Κατερίνα Διδασκάλου, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Ξύστρας, Γιάννα Λευκάτη, Πίτσα Αντωνιάδου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Αντώνης Ραπαούνης, Νίκη Αγγελάκη, Αγγελική Σπηλιοπούλου, Μαρία Πόβη, Αντώνης Χαχούμης, Άθως Αντωνίου, Μάρω Χασιώτη, Θάλεια Χαραρά, Παναγιώτης Καρμάτης

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/osadenksereis/about/

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής