ΟΛΟΣ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΜΙΡΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΕΝ, ΦΡΟΣΩ ΚΟΡΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΜΑΣ

Υπάρχουν κάποιες παραστάσεις που δικαιούμαστε να πούμε οτι φέρουν ατόφια τη σφραγίδα του ΙΑΣΜΟΥ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την παράσταση Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ που ανεβάζουν η επί χρόνια συνεργάτιδα μας Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο καλλιτεχνικός μας διευθυντής και παλιός μαθητής της Μίρκας στον ΙΑΣΜΟ Αλέξανδρος Κοεν.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ του Φρύντριχ Ντύρρενματ παίζεται στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 7, Αθήνα) σε μετάφραση και σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή της σχολής Αλέξανδρου Κοεν. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί η επί χρόνια καθηγήτρια μας Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Την κίνηση επιμελείται η καθηγήτρια χορού και κίνησης του ΙΑΣΜΟΥ Φρόσω Κορρού.

Οι τριτοετείς μαθητές μας που θα συμμετάσχουν στην παράσταση είναι οι Δημήτρης Καστανιάς, Χαρά Αδαμίδου και Νίκος Ψημίτης ενω η Αλίκη Μπομποτά εκτελεί χρέη βοηθού σκηνοθέτη! Στην παράσταση συμμετέχουν και οι απόφοιτοι της σχολής Πέτρος Γούτης, Κυριάκος Μαρκάτος, Ρωμανός Μαρούδης και η Εύη Νταλούκα.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://tospirto.net/theater/play/3792

Καλή επιτυχία σε όλους!

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα