ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Η καθηγήτρια του ΙΑΣΜΟΥ και καταξιωμένη κινηματογραφίστρια Ρέινα Εσκενάζι έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Πρόκειται για μια καθηγήτρια που πάντα δίνει ευκαιρίες σε μαθητές της, ευκαιρίες υψηλού επιπέδου, ευκαιρίες που μας κάνουν περήφανους που συνεργαζόμαστε μαζί της.

Οι μαθητές μας που συμμετέχουν, μέχρι στιγμής, με μικρούς ρόλους στον τέταρτο κύκλο της σειράς είναι οι δευτεροετείς Γωγω Αγγέλου, Ούρσουλα Βλάχου, Σοφοκλής Μαθιόπουλος, Μιχαήλ-Άγγελος Μουτάφης και ο πρωτοετής Δημήτρης Τσίκλης. Όπως μας λέει η ίδια η Ρέινα Εσκενάζι “να τονίσουμε οτι στην πορεία και άλλοι μαθητές του ΙΑΣΜΟΥ θα επιλεγούν για τις ανάγκες της σειράς”.

Στη φωτογραφία Μιχαήλ-Άγγελος Μουτάφης, Ούρσουλα Βλάχου και Δημήτρης Τσίκλης στα πλατό της σειράς…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής