ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για το Β εξάμηνο συνεχίζονται!

Όσοι ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο Β εξάμηνο του σχολικού έτους 2014-2015 οι εγγραφές συνεχίζονται! Κάνοντας την εγγραφή σας (350 ευρω), παίρνετε τη σπουδαστική ταυτότητα (ατέλεια) που εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο σε θέατρα και εντάσσεστε στο μαθητολόγιο της σχολής.

Από την ίδια κιόλας ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να εγκλιματιστείτε στη σχολή, να γνωρίσετε τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας , να συμμετέχετε στα μαθήματα ως ενεργοί μαθητές έτσι ώστε να είστε πλήρως προετοιμασμένοι για το δεύτερο εξάμηνο που ξεκινάει άμεσα.

Καθηγητές της σχολής για το Β εξάμηνο, μεταξύ άλλων, είναι η Τάνια Τρύπη, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, o Δημήτρης Καταλειφός, η Άννα Μάσχα, η Ταμίλλα Κουλίεβα, ο Κώστας Φιλίππογλου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Χρύσα Παππά, ο Χρήστος Λύγκας, ο Γιάννης Μετζικώφ όπως και οι απόφοιτοι του ΙΑΣΜΟΥ Μαρία Σολωμού, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αλέξανδρος Κοεν και Αλέξανδρος Μουντι.

Οι πυλώνες του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι οι εξής: Υποκριτική – Αυτοσχεδιασμός, Ορθοφωνία – Αγωγή Προφορικού Λόγου, Μουσική – Τραγούδι, Μουσικό Θέατρο, Κίνηση – Χορός – Σωματικό Θέατρο. Παράλληλα όμως, δίνουμε μέγιστη σημασία και στα τεχνικά και θεωρητικά μαθήματα (Δραματολογία, Ιστορία Θεάτρου, Ελληνική και Ξένη Λογοτεχνία, Σκηνογραφία – Ενδυματολογία, Μακιγιάζ, Κινηματογράφος, Ξιφασκία, Χειρισμός ακροάσεων κ.ά.) που είναι εξίσου σημαντικά για την ολοκλήρωση ενός ηθοποιού.

Υπενθυμίζουμε οτι πολλά Σάββατα τα παιδιά της σχολής, στα πλαίσια της ενισχυτικής διδασκαλίας, κάνουν μαθήματα με καταξιωμένους καλλιτέχνες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για το πρώτο εξάμηνο στα πλαίσια της ενισχυτικής διδασκαλίας η Λυδία Κονιόρδου έκανε μάθημα αρχαίου δράματος, ο Λάκης Λαζόπουλος μάθημα κωμωδίας, ο Γιώργος Κιμούλης μάθημα υποκριτικής, η Ναταλία Δραγούμη μάθημα γύρω από το συναίσθημα, η Βίκυ Χαλιώτη μάθημα μακιγιαζ και ο Κωνσταντίνος Μπουμπούκης θεατρική ξιφασκία.

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2024 – 2025 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ 2024-2025