ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ DANCING WITH THE STARS!

15/01/2013

Την εκπομπή Dancing with the stars #3 έχουν μονοπωλήσει οι απόφοιτοι του ΙΑΣΜΟΥ. Από την παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια και τον συμπαρουσιαστή της Αργύρη Αγγέλου μέχρι τη διαγωνιζόμενη Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις της.
Η κίνηση φαίνεται να είναι το μεγάλο ατού των παλιών μαθητών του ΙΑΣΜΟΥ, αφού πέρυσι ο Αργύρης Αγγέλου κατόρθωσε να στεφθεί νικητής του δεύτερου κατά σειρά show χορού, ενώ φέτος οι προβλέψεις είναι υπέρ της αγαπημένης μας μαθήτριας Ντορέττας Παπαδημητρίου, που κάθε φορά ενθουσιάζει κριτική επιτροπή και κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες!
Ντορέττα, καλή επιτυχία!

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής