ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ/ ΔΙΚΑΙΩΣΗ (MEGA)

Ένα μεγάλο μπράβο στην απόφοιτη μας Κατερίνα Δημητρόγλου που μετά την περσινή παρουσία της στη μικρή οθόνη επανήλθε φέτος με παρουσία στη σειρά ΔΙΚΑΙΩΣΗ του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Της ευχόμαστε καλή τηλεοπτική χρονιά!

Ο ρόλος της Κατερίνας Δημητρόγλου: Είναι συνοδός κυρίων, σέξυ, μπλαζέ κι επιλεκτική. Έχει μεγαλώσει στην επαρχία και στέλνει χρήματα στους γονείς της επειδή έχουν χρέη. Μια βραδινή «επίσκεψη» σε πελάτη θα πάρει απρόσμενη τροπή και θα σημαδέψει για πάντα τη ζωή της. Ερωμένη του Πρίγκιπα, μένει μαζί του όχι από επιλογή, αλλά για να διαφυλάξει το ένοχο μυστικό της, με το οποίο την απειλεί.

http://www.megatv.com/dikaiosi/default.asp?catid=36458&subid=2&pubid=34009743

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής