ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ

02/11/2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/11/2012 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ Κο ΜΠΕΖΟ. ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Εντυπώσεις Σπουδαστών:

ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ενδιαφέρον το μάθημα, με βάση τη θεωρία που αποτελεί τον κορμό της υποκριτικής

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Ο Μολιέρος για μένα είναι κάτι καινούργιο γιατί δεν έχω ξανακάνει κωμωδία

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΝΙΚΗ Μεγάλη προσωπικότητα ο Κος Μπέζος, θα θέλαμε να ασχοληθούμε και με το πρακτικό μέρος του έργου του Μολιέρου

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ Διερευνήσαμε με ένα μοναδικό τρόπο τα ερωτηματικά που μας οδηγούν στο επιθυμητό, καλλιτεχνικά αποτέλεσμα.

ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΕΦΗ Είδαμε πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε έργα συγγραφέων που αποφεύγαμε λόγω φόβου και δέους. Μελετώντας έργα του Μολιέρου βρίσκουμε τη δική μας αλήθεια.

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΧΑΡΑ Πολύ ενδιαφέρον ότι θα ασχοληθούμε με Μολιέρο και την εποχή του Γαλλικού κλασικισμού

ΡΟΥΜΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Επιβλητικός και πρόθυμος να βοηθήσει κάθε σπουδαστή

ΚΑΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο τρόπος του σε κάνει να παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά «Οι ερασιτέχνες και οι θεατές αγαπούν το θέατρο, οι επαγγελματίες ηθοποιοί το υπηρετούν» φράση κλειδί για μένα!

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής