ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ OΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

04/03/2014

Όσοι ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στο Β εξάμηνο του Α Έτους κάντε τώρα την εγγραφή σας (350 ευρώ) και ξεκινήστε τη ΑΜΕΣΑ!

Για να ολοκληρώσετε το πρώτο σας σχολικό έτος, το εξάμηνο που θα χρωστάτε θα πρέπει να γίνει την επόμενη σχολική χρονιά 2014-2015, από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο.

Τους υπόλοιπους μήνες, από Μάρτιο έως αρχές Ιουλίου, η σχολή σας τους παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Δίδακτρα
Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ,μειώσαμε τα μηνιαία δίδακτρα από 450€ σε 350€ για την Ανωτέρα Δραματική Σχολή και από 350€ σε 300€ για το Θεατρικό Εργαστήρι.

Για τους συνεπείς μαθητές, μάλιστα, παρέχουμε το προνόμιο του επιπλέον μπόνους των 50€ ανά μήνα! Το μπόνους δίνεται την ημέρα καταβολής των διδάκτρων.

Περισσότερες πληροφορίες:
Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-21:00 στο 210.6411823.
Μπούσγου 20, Πεδίον του Άρεως
Link

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής