ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

13+1 Σ'ΑΓΑΠΩ!/ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Εξασφαλίσαμε δυο (2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση 13+1 σ’αγαπώ! στην οποία συμμετέχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί!, μαθητές της σχολής και είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό
1. πατήστε like στη σελίδα μας https://www.facebook.com/pages/Ανωτερα-Δραματικη-Σχολή-Ιασμος/404929682942076?ref=hl
2. Πατήστε like στη φωτογραφία με τις πληροφορίες για την παράσταση
3. Κάντε Share τη φωτογραφία με τις πληροφορίες για την παράσταση
4. Κάντε ένα σχόλιο (comment) στη φωτογραφία με τις πληροφορίες για την παράσταση

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Galerie Δημιουργών (Ελαιών 1Α, Νέα Κηφισιά, είσοδος από Χελιδονούς 28, T 210 6251732, K 6934143411) στις 21:00… ακριβώς! Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Μια μουσικο-θεατρικο-χορευτική, μα πάνω απ’ όλα ερωτική παράσταση, με τόξο τη φωνή της δευτεροετούς μαθήτριας της σχολής Γεωργίας Αγγέλου. Μαζί της οι επίσης δευτεροετείς μαθητές της σχολής Δώρα Βάνα, Χριστίνα Ελευθεριάδου, Εβίνα Λεχουρίτη, Μελανία Μπαλτζίδου, Στέλλα Ρουσάκη, Βίβιαν Σβολίμη και Εύη Τσάφου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή τους την προσπάθεια και νομίζουμε οτι είναι ο,τι καλύτερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/events/854554247942569/

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής