ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΟ.

Η Διεύθυνση της Σχολής μας συγχαίρει θερμά τους μαθητές μας για τις επιδόσεις τους στις απολυτήριες εξετάσεις του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Με ποσοστό που αγγίζει το 100 % οι μαθητές του ΙΑΣΜΟΥ απέδειξαν ότι η σκληρή και συστηματική τους προσπάθεια σε συνδυασμό με την καθοδήγηση και τη συμπαράσταση των καθηγητών τους απέδωσε καρπούς. Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και καλό ξεκίνημα στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους! Σε όσους μαθητές δεν επέτυχαν στις εξετάσεις, ευχόμαστε επιμονή, υπομονή και καλή συνέχεια μέχρι τις Επαναληπτικές!

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής