ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΥΗ/ GREXIT

Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον Κίμωνα Δούση και την Αφροδίτη Ματκάρη που αποφοίτησαν μόλις πέρσι από τη σχολή προσκεκλημένους στην εκπομπή ΕΡΤ ΑRT να παρουσιάζουν την παράσταση GRexit που έχει γράψει και έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Αφροδίτη! Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ απ’ ολους μας! Για όσους θέλουν να δουν τη συζήτηση, μετά το 24′, στο http://webtv.ert.gr/katigories/politismos/24noe2015-art-ert/.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το έργο GRexit είναι σε κείμενο και σκηνοθεσία της μαθήτριας μας Αφροδίτης Ματκάρη πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 28 ομάδες συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο Φεστιβάλ 28 έργων τρόμου που διοργάνωνε το θέατρο Παραμυθίας και υποστηριζόταν από την Ένωση Ελλήνων Συγγραφέων/ Σεναριογράφων Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Σκηνοθετών. Στην παράσταση παίζουν οι επίσης απόφοιτοι της σχολής Κίμωνας Δούσης, Παναγιώτης Καμπούρης, Ιωάννα Κοσσένα, Ελένη Μαστρολέων, Αφροδίτη Ματκάρη και Άννα Χαραλάμπους. Όλοι τους μας τιμούν με την πορεία και τις επιτυχίες τους!

Το GRexit θα παίζεται από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 19.00 στο θέατρο Παραμυθίας, Παραμυθίας 27 και Μυκάλης, Γκάζι. 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ απόλους μας!

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα