ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

22O ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες των αιτήσεων, σας ενημερώνουμε πως η σχολή είναι καθημερινά ανοιχτή όλη την ημέρα για τους υποψηφίους της ακρόασης του Σεπτεμβρίου.

Οι άνεργοι νέοι του 22ου και τελευταίου Προγράμματος Δραματουργικών Σπουδών μπορούν καθημερινά να παρακολουθούν μαθήματα με καθηγητές τους καθηγητές της σχολής. Στα μαθήματα αυτά επιλέγουν μονόλογο, ποίημα και τραγούδι ενόψει της ακρόασης και δουλεύουν με τους καθηγητές μας πάνω σε αυτά.

Επίσης οι αίθουσες της σχολής είναι διαθέσιμες καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας για τους υποψήφιους που θέλουν να κάνουν πρόβες.

Κι όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Με λίγα λόγια…ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ… και δεν θα χάσετε!

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής