ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2012

22/06/2012

Έναρξη καλοκαιρινής προετοιμασίας στις 2 Ιουλίου 2012, Δευτέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν άμεσα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Ώρες πρωινές και απογευματινές (12.00-16.00 & 16.00-20.00). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά  (απολυτήριο λυκείου και φωτοτυπία ταυτότητας, επικυρωμένα) στην γραμματεία του Υπουργείου Πολιτισμού, τμήμα πρωτόκολλο. Παραλαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου το οποίο φέρουν μαζί στην εξέτασή τους, τον μήνα Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής.

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής