ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

11/7/2014

Αποφοίτησε από το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη και συνέχισε να σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, στο Herbert Berghof Studio. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και σκηνοθέτες και έχει σημειώσει μία σημαντική πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Στο θέατρο η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν στον «Κοριολανό» του Σαίξπηρ που σκηνοθέτησε ο Ρόμπερτ Στούρουα, με τον Θεόδωρο Τερζόπουλο στο Τρίπτυχο Μπέκετ «ΟΧΑΙΟ ΙΜΠΡΟΜΠΤΟΥ», με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, με την Άτζελα Μπρούσκου, στο «Λεωφορείο ο πόθος» και στην «Ηλέκτρα». Επίσης, το «Festen» της Αλίκης Δανέζη και o «Ιούλιος Καίσαρας», η πρώτη παράσταση που σκηνοθέτησε ο Νίκος Καραθάνος, με τον Αλεξανδρή στην «Ατελείωτη Βροχή», το «Steady rain» το 2011, την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, τον μονόλογο του «Ρεμπώ» τον χειμώνα του 2013, «Θησέας και Αριάνδη στο νησί των Ταύρων» το 2013. Στον κινηματογράφο Το ταγκό των Χριστουγέννων . Στην τηλεόραση «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στην «10η Εντολή» , την δραματική σειρά «Το νησί» και στην κωμική σειρά «Πόλεμος των άστρων».

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα