ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ KAI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Η απόφοιτη του ΙΑΣΜΟΥ και καθηγήτρια της σχολής Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστεί μαζί με τον απόφοιτο της σχολής Νίκο Μουτσινά στην παράσταση Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΑΚΗΣ που παίζεται στο θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ (Ιπποκράτους 7, Αθήνα,

Τηλ.: 210-3600832). Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για την παράσταση
Μια ερωτική κωμωδία δια χειρός Νίκου Μουτσινά. Ο Κωνσταντίνος, συγγραφέας και άνθρωπος της ηθικής, τηλεφωνεί στον ιδιοκτήτη του απέναντι διαμερίσματος για να τον ενημερώσει, οτι η ενοικιάστριά του είναι πόρνη. Εκείνος αποφασίζει να τη διώξει μέσα στη νύχτα, και η Άννα, μη έχοντας πού αλλού να πάει, πηγαίνει στο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάνε όλα. Είναι τόσο διαφορετικοί οι χαρακτήρες τους, αλλά τόσο μεγάλη η ανάγκη τους να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, που το μενού περιλαμβάνει καυγάδες, σεξ και πολύ αγάπη… Θα τα καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι;

Περισσότερες πληροφορίες στο http://tospirto.net/theater/play/3800

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής