ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ

Ο καθηγητής μουσικής της σχολής Νίκος Τουλιάτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ που παίζεται στο θέατρο ΛΥΧΝΟΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Χαλκιδικής 83, Γκάζι, Κρατήσεις: Καθημερινά 10.00-13.00 & 17.00-20.00 στο 211 012 1686). Οι τρεις τελευταίες παραστάσεις είναι Δευτέρα 20/4, Τρίτη 21/4 και Τετάρτη 22/4 στις 22.30. Τα θερμά μας συγχαρητήρια για μια ακόμη αξιόλογη δουλειά του!

Λίγα λόγια για την παράσταση
Μια ρυθμική σάτιρα με κείμενα και μελωδίες του Μεσοπολέμου. Το «Τρίο Ράιχ» σε σκηνοθεσία Τάσου Δαρδαγάνη παρουσιάζεται στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού από τη θεατρική ομάδα «Από δω και Πέρα». Φιλοξενούμενος σε αυτή τη ρυθμική σάτιρα με κείμενα και μελωδίες του Μεσοπολέμου ο Νίκος Τουλιάτος.

Περισσότερες πληροφορίες http://tospirto.net/theater/play/3796

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής