Η ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επί χρόνια συνεργάτιδα μας και καταξιωμένη ηθοποιό Ταμίλλα Κουλίεβα που σε κάθε αφορμή δεν παραλείπει να αναφερθεί στη σχολή και τη συνεργασία μας. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο ONLYTHEATER αναφερόμενη στην φετινή της δραστηριότητα λέει: “Στη ζωή μου ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι είναι αφιερωμένο στη διδασκαλία (Δραματική Σχολή ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ). Κατά τα άλλα,όπως λέει και το τραγούδι: “Εμείς κινήσαμε γι’ αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει”. Κάνω σχέδια, αλλά ως γνωστόν όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός από ψηλά γελάει”…

Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε εδώ

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής