Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ

Η καθηγήτρια μας με τις άψογες αξιολογήσεις από όλους τους μαθητές της, η καταξιωμένη Μαρία Σολωμού τέσσερα χρόνια μετά τον τελευταίο πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίας Σολωμού στην ελληνική τηλεόραση, στην «Ονειροπαγίδα» του Αnt1, η ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη για χάρη του Mega.


Ένα μεγάλο μπράβο και τις ευχές μας για μια σουπερ τηλεοπτική χρονιά!


Θα είναι η κεντρική ηρωίδα της νέας κωμικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού «Μάνα εξ ουρανού» που αναμένεται να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν. Η ιστορία της σειράς στήνεται γύρω από τις περιπέτειες μιας εργαζόμενης συζύγου και μητέρας δύο αγοριών που προσπαθεί ν’ αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και των διαφορετικών ρόλων που έχει αναλάβει. Πρόκειται δηλαδή να αποτυπώνει τους προβληματισμούς, τα άγχη αλλά και τα ευτράπελα που βιώνει μια σύγχρονη γυναίκα, στοιχεία δοσμένα μένα από ένα χιουμοριστικό πρίσμα.


Περισσότερες πληροφορίες στο

http://www.tanea.gr/news/culture/article/5147304/ksana-sth-mikrh-othonh-h-maria-solwmoy-ws-ergazomenh-syzygos-kai-mhtera/

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα