Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ

Η καθηγήτρια μας με τις άψογες αξιολογήσεις από όλους τους μαθητές της, η καταξιωμένη Μαρία Σολωμού τέσσερα χρόνια μετά τον τελευταίο πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίας Σολωμού στην ελληνική τηλεόραση, στην «Ονειροπαγίδα» του Αnt1, η ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη για χάρη του Mega.


Ένα μεγάλο μπράβο και τις ευχές μας για μια σουπερ τηλεοπτική χρονιά!


Θα είναι η κεντρική ηρωίδα της νέας κωμικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού «Μάνα εξ ουρανού» που αναμένεται να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν. Η ιστορία της σειράς στήνεται γύρω από τις περιπέτειες μιας εργαζόμενης συζύγου και μητέρας δύο αγοριών που προσπαθεί ν’ αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και των διαφορετικών ρόλων που έχει αναλάβει. Πρόκειται δηλαδή να αποτυπώνει τους προβληματισμούς, τα άγχη αλλά και τα ευτράπελα που βιώνει μια σύγχρονη γυναίκα, στοιχεία δοσμένα μένα από ένα χιουμοριστικό πρίσμα.


Περισσότερες πληροφορίες στο

http://www.tanea.gr/news/culture/article/5147304/ksana-sth-mikrh-othonh-h-maria-solwmoy-ws-ergazomenh-syzygos-kai-mhtera/

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής