Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ

ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΙΑΣΜΟΥ

Η Δέσποινα Λυκομήτρου, απόφοιτη της σχολής μας, ταλαντούχα ηθοποιός και χορεύτρια. Επίσης , είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Feng-Shui από την σχολή Mastery Academy of Chinese Metaphysics™ του Master Joey Yap.

Στο θέατρο εργάστηκε σε επιλεγμένες παραστάσεις όπως: Δον Κιχώτης σκηνοθεσία Γ.Καλαντζόπουλου ,ΔΗΠΕΘΕ ΚΡΗΤΗΣ Ερωφίλη Γ.Χορτάτση, σκηνοθέτησε στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού θεάτρου μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη, επίσης απόφοιτο της σχολής μας, την παράσταση «Καλή τύχη» βασισμένη στο θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη κ.α. Στην τηλεόραση πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ « Τα παιδιά της Γειτονιάς» στην ΕΤ1.

Ευχόμαστε στην Δέσποινα η νέα της ζωής να είναι γεμάτη από επιτυχίες και σύντομα να την δούμε σε κάποια θεατρική σκηνή!!! Με αγάπη…

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής