ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!

Η Μουσικοθεατρική Σκηνή για Εφήβους του Ιάσμου αποχαιρετά μία ακόμη δημιουργική χρονιά με δύο παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

“The Addams Family Musical”

Το Ά τμήμα της Σκηνής  παρουσιάζει το ανατρεπτικό και πολυβραβευμένο musical των Andrew Lippa, Marshall Brickman και Rick Elice στην υπέροχη σκηνή του Θερινού Θεάτρου Λαμπέτη!

Οι μαθητές μας παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν στους ρυθμούς της πιο παράξενης και αστείας οικογένειας σε μια παράσταση που θα συζητηθεί!

“Annie the Musical”

Το Β τμήμα της Μουσικοθεατρικής Σκηνής Ίασμος παρουσιάζει το αστείο και συγκινητικό musical των Charles Strouse και Martin Charnin στην υπέροχη σκηνή του Θερινού Θεάτρου Λαμπέτη!

Ένας ύμνος στην αγάπη και στο θάρρος ζωντανεύει πάνω στη σκηνή με υψηλές υποκριτικές, χορευτικές και μουσικές δεξιότητες.

Να είστε όλοι εκεί!

“The Addams Family musical” & “Annie the musical”

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 στις 20.00

Ώρα προσέλευσης 19.00

Παραγωγή: Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής