ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ/ ΠΑΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε η ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ η οποία, όπως κάθε χρόνο, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους σπουδαστές μας. Την περσινή χρονιά οι μαθητές μας, στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας, έκαναν μάθημα μεταξύ άλλων με τον Λάκη Λαζόπουλο, το Γιώργο Κιμούλη, τη Λυδία Κονιόρδου κ.α.

Από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου λοιπόν, δευτεροετείς και τριτοετείς μαθητές της σχολής κάνουν ενισχυτική διδασκαλία πάνω στον Κινηματογράφο με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Θυμίζουμε πως στο μάθημα του, “στο πρώτο εξάμηνο ασχολούμαστε με τη θεωρία του Κινηματογράφου, τις διαφορές θεάτρου και Κινηματογράφου και με την προβολή ταινιών από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Στο δεύτερο εξάμηνο κάνουμε υποκριτική στην καμερα. Δίνονται στους σπουδαστές μονόλογοι και σκηνές σεναρίων και εστιάζουμε στην εκφραστικότητα στην καμερα έτσι ώστε οι σπουδαστές ν’ α αρχίσουν να εξοικειώνονται με την όλη διαδικασία του γυρίσματος”… όπως χαρακτηριστικά μας λέει ο ίδιος.

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα