ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ – ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ/ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Λόγω του Πανελλήνιου Συλλαλητηρίου που ορίστηκε για το Σάββατο 1 Νοεμβρίου τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας μεταφέρονται το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.

Η Βικτωρία Χαλιώτη θα κάνει μάθημα μακιγιάζ σε όλα τα τμήματα πρωτοετών που σπουδάζουν στις εγκαταστάσεις μας της οδού Μαιζώνος 48 στο Μεταξουργείο και το ακριβές πρόγραμμα θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων της σχολής.

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών και γίνονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τους φοιτητές της σχολής.

Λίγα λόγια για το Μακιγιάζ και τη Βικτωρία Χαλιώτη
Στο Θέατρο, σε αντίθεση με ο,τι συμβαίνει στην Τηλεόραση, οι ηθοποιοί μακιγιάρονται από μόνοι τους. Αυτό σημαίνει οτι οφείλουν να έχουν καλή και επαρκή γνώση της Τέχνης του μακιγιάζ. Για το λόγο αυτό, στα πλαίσια της ενισχυτικής διδασκαλίας και οχι μόνο, τα παιδιά του ΙΑΣΜΟΥ όλη τη χρονιά θα κάνουν μάθημα με την καθηγήτρια μακιγιάζ και εν ενεργεία μακιγιέζ, Βικτωρία Χαλιώτη.

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα