ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Ένας ακόμα λαμπερός απόφοιτος του ΙΑΣΜΟΥ εντάσσεται στην ομάδα καθηγητών της σχολής. Το όνομα του ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ και νομίζουμε πως οι συστάσεις περιττεύουν. Σήμερα θα κάνει το πρώτο του τετράωρο μάθημα με πρωτοετείς μαθητές της σχολής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΙΑΣΜΟΥ και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη πορεία και στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης. Η διαδρομή του νομίζουμε πως το προδιαγράφει…

Για να δείτε το βιογραφικό του πατήστε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής