ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΑΣΜΟY

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ/ ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα είναι για τη Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ μία από τις πιο εορταστικές ημέρες της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ήδη από τις 5 Μαΐου η Σχολή ανακοίνωσε το ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το θεσμό των επαγγελματικών παραστάσεων. Ειδικά επιλεγμένοι επαγγελματίες του χώρου σκηνοθέτησαν τρεις θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία – αν κρίνει κάποιος από την αθρόα προσέλευση του κοινού και τα διθυραμβικά τους σχόλια. Οι θίασοι στελεχώθηκαν αποκλειστικά από σπουδαστές της Σχολής, και τα έσοδα διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο μαθητικό και καθηγητικό προσωπικό του ΙΑΣΜΟΥ.

Στη δεύτερη χρονιά του θεσμού ο ΙΑΣΜΟΣ παρουσίασε τις εξής παραγωγές: α. ΣΦΙΧΤΑ ΛΟΥΡΙΑ του Ζωρζ Φεντώ σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου β. ΟΙ ΑΤΙΛΤΟΙ (μια ελεύθερη σύνθεση από τον ελληνικό κινηματογράφο) σε σκηνοθεσία Μαρίας Σολωμού και Μανόλη Θεοδωράκη γ. Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν

Ο ΙΑΣΜΟΣ τηρώντας την υπόσχεσή του να τιμήσει με παράταση δύο επιπλέον παραστάσεων την παραγωγή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους θεατές παρουσιάζει τον ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ του Γκολντόνι την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Ιουνίου στις 21.30 στο Θέατρο Γκλόρια (Ιπποκράτους 7).

Μετά την τελευταία παράσταση θ’ ακολουθήσει βράβευση των παραγωγών παρουσία του καθηγητικού προσωπικού και των σπουδαστών της Σχολής σ’ ένα εορταστικό πάρτι με d.j. και άφθονο κρασί.

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2023-24

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2024 – 2025 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ 2024-2025