ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

Ο απόφοιτος του ΙΑΣΜΟΥ Διονύσης Μπουλάς πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΓΚΑΡΟ σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Είμαστε περήφανοι για την πορεία του και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες!

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ερωτικά και συζυγικά μπερδέματα, άνθρωποι που αγαπιούνται, αλλά δεν το ξέρουν, ή νομίζουν ότι αγαπιούνται ενώ… δεν! Όλα αυτά στο «Γάμο του Φίγκαρο», το διάσημο έργο του Μπωμαρσαί με το οποίο θα εγκαινιαστεί η θεατρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Γραμμένο τις παραμονές της Γαλλικής Επανάστασης, της οποίας θεωρήθηκε προάγγελος, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θεατρικά κείμενα του 18ου αιώνα. Τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Στάθης Λιβαθινός, ενώ τη μετάφραση υπογράφει η Ελσα Ανδριανού.

Από 7 Φεβρουαρίου. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 7,12,13,14,19, 20, 21, 26, 27, 28 Φεβρουαρίου 2015: 21:00. 8,15, 22 Φεβρουαρίου 2015: 15:30 & 19:00. 11,18 Φεβρουαρίου 2015: 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες http://tospirto.net/news/20863

σεμιναρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (2023-24) για ενήλικες (αρχάριους και μη)

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Καθώς έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» για τη νέα χρονιά 2023 – 2024 σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις γίνονται είτε δια ζώσης στη γραμματεία της Σχολής είτε μέσω αποστολής email στο ath@iasmos.net

καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας

2. Φωτοτυπία του απολυτηρίου Λυκείου

3. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

1. στην ερμηνεία ενός μονολόγου της επιλογής τους

2. στην απαγγελία ενός ποιήματος της επιλογής τους

3. στην ερμηνεία ενός τραγουδιού σε ελληνικούς στίχους της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικού οργάνου

4. σε αυτοσχεδιασμό σε θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή

5. σε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θεάτρου

Όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, τότε ειδοποιείται ο υποψήφιος προκειμένου να δηλώσει την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ Τη φορμα