ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΥ ΣΠΥΡΙΔΗ

Οι απόφοιτοι της σχολής Γιώργος Ρουστέμης και Σάντυ Σπυρίδη συμμετέχουν στην παράσταση SUPER ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟΣ στο BIOS (Πειραιώς 84, Γκάζι, 2103425335). Τους ευχόμαστε μια όμορφη θεατρική χρονιά!

Λίγα λόγια για την παράσταση
Μια Devised παράσταση από την Ομάδα ‘Ha!’ όπου το σωματικό θέατρο συναντιέται με την αισθητική των κόμιξ. Σε μια Αθήνα όπου το κακό εξαπλώνεται ραγδαία, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται δεν θα τα καταφέρει, θα φοβηθεί και θα υποκύψει. Τη στιγμή που η ελπίδα μοιάζει χαμένη, μια περγαμοντιά ανθίζει φέροντας το μυστικό συστατικό για την δημιουργία ενός Σούπερ-Ήρωα. Η μάχη του καλού με το κακό είναι αναπόφευκτη. Ποιος θα κερδίσει;

Περισσότερες πληροφορίες http://tospirto.net/theater/play/3005

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής