ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ & ΝΤΟΡΕΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΜΕ της Ερωφίλης Κόκκαλη σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι απόφοιτοι του ΙΑΣΜΟΥ Γιώργος Καίσαρης και Ντορέτα Λεωνίδα. Η παράσταση παίζεται στο STUDIO ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ (Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια, Τηλ.: 210-6453330). Τους ευχόμαστε καλή θεατρική χρονιά!

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που αναζητούν τον αληθινό, μεγάλο και μοιραίο έρωτα, τον έρωτα χωρίς συμβιβασμούς κι έξω απ’ τα κουτάκια, τελικά τον βρίσκουν στην αίθουσα ενός γυμναστηρίου. Το power game της σχέσης, οι συγκρούσεις, τα εξουθενωτικά οχτάωρα, η καθημερινότητα που σχολιάζεται πολύ και βιώνεται λίγο, τα προσωπικά “θέλω” που δεν είναι πάντα κοινά.

Περισσότερες πληροφορίες http://tospirto.net/theater/play/3488

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής