ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

22/10/2013

Οι υποψήφιοι που εξετάστηκαν το περασμένο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη σχολή μας της οδού Μαιζώνος αξιολογήθηκαν και έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα.

Οι επιτυχόντες θα παρακολουθούν τα μαθήματα της σχολής για το σχολικό έτος 2013-14 ως ακροατές. Ακροατής σημαίνει οτι παρακολουθούν τα μαθήματα χωρίς τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτά.

Επίσης, κάθε φορά που κάποιος από τους επιτυχόντες της πρώτης ακρόασης αποχωρεί οικειοθελώς ή λόγω απουσιών θα αντικαθίσταται από κάποιον ακροατή της λίστας που ανακοινώνουμε σήμερα. Ο αντικαταστάτης θα μετατρέπεται απο ακροατής σε ενεργό μέλος του τμήματος. Οι αντικαταστάτες θα επιλέγονται με βάση την παρουσία τους ως ακροατές στο τμήμα που θα ενταχθούν.

Τα ονόματα των επιτυχόντων της δεύτερης ακρόασης είναι τα εξής:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΑΡΑ
ΒΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΓΡΙΒΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΓΡΥΜΠΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΛΕΙΒΑΔΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΑ
ΜΑΝΘΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΧΑΡΑ
ΜΠΑΛΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΛΗ ΦΑΝΗ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΡΟΥΣΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΙΔΗΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΟΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι επιτυχόντες, καλέστε στη γραμματεία της σχολής μέχρι τις 4 Νοεμβρίου προκειμένου να ενημερωθείτε για τα πρωινά και απογευματινά τμήματα, για το πρόγραμμα σπουδών και την έναρξη των ακροάσεων…

Συγχαρητήρια και καλώς ήλθατε στην οικογένεια του ΙΑΣΜΟΥ…

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής