ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΑΛΕΝΤΟΥ

O ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ TΟY ΙΑΣΜΟY

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ ξεκινάει κύκλο σεμιναρίων με στόχο την ανίχνευση ταλέντου για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για την τέχνη της υποκριτικής, για όλους εσάς που έχετε την επιθυμία να ανακαλύψετε τις εκφραστικές σας δυνατότητες, για όλους εσάς που αναζητάτε διέξοδο μέσα από την έκφραση και τη δημιουργικότητα, μέσα από την έκθεση και τη μελέτη ενός ρόλου, για όλους εσάς που μπορείτε και θέλετε να «σταθείτε» πάνω στη σκηνή.

Καθηγητές της σχολής μας όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Νίκος Κουρής, η Στεφανία Γουλιώτη, η Μαρία Σολωμού, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, η Ναταλία Δραγούμη, ο Χρήστος Λύγκας, ο Αλέξανδρος Κοέν κ.α. θα είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι για την ανίχνευση του ταλέντου σας.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 μήνες
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο και θα διαρκούν 4 ώρες.
Κόστος σεμιναρίου: 20 ευρώ/ τετράωρο

Περιορισμένες θέσεις! Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ στη γραμματεία της σχολής.
Τηλέφωνο 210 6411823
Email ath@iasmos.net

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής