ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

11/01/2013

Σε όσους φοιτητές ενδιαφέρονται μόνο από τα πρωινά τμήματα προτείνεται να πάνε μαζί με τον κ. Μετζικώφ να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άννα Καρένινα» που αποτελεί αντικείμενο σκηνογραφικής μελέτης και είναι σχετική με το μάθημα του κ. Μετζικώφ. Η προβολή της ταινίας είναι την Τετάρτη 16/1/13 στις 20:10 στον κινηματογράφο Αθήναιον που βρίσκεται Β. Σοφίας 124 (μετρό Αμπελόκηποι). Το εισιτήριο είναι μειωμένο και κοστίζει 4,5 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ταινία, μπορούν να πληρώσουν το εισιτήριό τους στη γραμματεία στην Κατερίνα μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί. Το σημείο συνάντησης θα είναι έξω από το Αθήναιον στις 19:45.

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής