ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

11/03/2013

Ενημερώνουμε όλους τους μαθητές της σχολής (πρωινά και απογευματινά τμήματα) ότι την Πέμπτη 14/3 20:00 με πρωτοβουλία του κου Μετζικώφ να βρίσκονται  στο θέατρο Ακροπόλ,Ιπποκράτους 9-11 για να παρακολουθήσουν την πρόβα τζενεράλε του καθηγητή μας Σπύρου Ευαγγελάτου στο έργο «Ο Επιθεωρητής του Γκογκόλ» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ομώνυμο ρόλο.
Ο κος Μετζικώφ παρακαλεί τους σπουδαστές 19:50 να συναντηθεί με όλους τους μαθητές στην είσοδο του θεάτρου.
Παρακαλούμε πολύ να είναι όλοι στην ώρα τους αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος!!
Επειδή η επίσκεψη έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και εντάσσεται στο μάθημα τις υποκριτικής η πρόσκληση αυτή απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους σπουδαστές μας.
Στους απογευματινούς μαθητές τις ώρες 20:00 – 22:00 δεν θα μπουν απουσίες.
Υποχρεωτικό να δηλώσετε συμμετοχή στην γραμματεία.

σεμιναρια

Αγαπημένοι μας σπουδαστές,

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της∙ μια χρονιά που στιγματίστηκε από την απειλή της πανδημίας, αλλά και από το δημιουργικό πυρετό της κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Φορέας μας, και η οποία αναπτύσσεται σε επτά επιμέρους πυλώνες:

  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος της Αθήνας
  • την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο της Θεσσαλονίκης
  • το Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος
  • τη Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα του Μανούσου Μανουσάκη
  • τη Μουσικοθεατρική Σκηνή για παιδιά και εφήβους
  • τα επιμορφωτικά σεμινάρια
  • το Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

 

Εντούτοις παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα (με το κορυφαίο καθηγητικό δυναμικό της χώρας) όσο και τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (πολυάριθμες παραγωγές όπου πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι απόφοιτοί μας).

Τα 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης μάς επιβεβαίωσαν αυτό που με φανατισμό υποστήριζε ο συνιδρυτής μου, Βασίλης Διαμαντόπουλος: πως, αν κάτι μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να εξακολουθήσουμε, είναι το βλέμμα των νέων ανθρώπων που το μάτι τους δεν έχει ακόμη παγώσει.

Με το βλέμμα και την έγνοια, λοιπόν, στους νέους καλλιτέχνες σάς περιμένουμε το Σεπτέμβριο για να στήσουμε μια νέα χρονιά γεμάτη σχέδια που θα ευνοήσουν ποικιλοτρόπως τους σπουδαστές μας.

Καλή αντάμωση,
Σταύρος Δελλής