Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Έλληνας θεατρικός και τηλροπτικός ηθοποιός. Γεννήθηκε 16 Απριλίου 1978. Σπούδασε στη Δραματική Σχολη “Ίασμός” του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έγινε ευρύτερα γνωστός με το ρόλο του Λευτέρη στη σειρά "Έρωτας".

Φιλμογραφία

Banshee (TV series)
Olek – Always the Cowboy (2013)
Olek – We Shall Live Forever (2013)
Olek – Behold a Pale Rider (2013)
Olek – Wicks (2013)
Olek – Meet the New Boss (2013)
Olek See all 6 episodes
2013 Banshee Origins: Olek Drops a Dime (TV mini-series) Olek
2013 Banshee Origins: Kings and Pawns (TV mini-series) Olek
2012 The Survival Game (video) Hector (as Christos G. Vass)
2012 Pleasure or Pain Jack (as Christos G. Vass)
2012 Paramithiasmenes (TV series)
– Hollywood Dream (2012) … Alexandros
2011 Traci Lords: Last Drag (video short)
2011 The Closer (TV series)
David Komb – Fresh Pursuit (2011) … David Komb
2011 A Quick Stop (short)
The Cop (as Christos G. Vass)
2010 Love at First Sight? (short)

Λόλα (2008) - Γρηγόρης Έξαρχος
Ματωμένα χώματα (2008) - Στρατης Ξενος
Δελιγιάννειο Παρθεναγωγείο  (2007) - Ροδόλφος Παγουρέλης
Αληθινοί έρωτες (2007)
Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα (2006) - Χρήστος Αλεξανδρής
Όμηρος (2005)
Χαρτινο Καραβι (2003)
Διακριτική γοητεία των αρσενικών (1999)

Στοιχεια
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου