Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΑΝΝΑ ΜΑΣΧΑ

ΑΝΝΑ ΜΑΣΧΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 2019 - 20

Η Άννα Μάσχα, σταθερή συνεργάτιδα μας πια, θα είναι και την επόμενη σχολική χρονιά στον ΙΑΣΜΟ. Ουσιαστική, μεθοδική, ειλικρινής και αληθινή. Μας τιμάει με τη συνεργασία και την ευχαριστούμε θερμά που θα είναι μαζί μας και την επόμενη σχολική περίοδο.

Στόχος του μαθήματος της είναι, μέσα από ασκήσεις και δράσεις, να οραματιστούμε, αρχικά, και στη συνέχεια να βιώσουμε το πως λειτουργεί μια ομάδα. Να δουλέψουμε με βάση τη συλλογικότητα, την εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή. Να μάθουμε πως το να αφήνεσαι, να δέχεσαι και να αντιδράς είναι εξίσου σημαντικό με το να επιβάλλεσαι και να δρας. Με βάση την πεποίθηση οτι το θέατρο είναι μια συλλογική τέχνη να δημιουργήσουμε μια ομάδα που, όντας ικανή και δυνατή, αναδεικνύει τις διαφορετικές προσωπικότητες των ατόμων που τις απαρτίζουν. Μια ομάδα που όλοι είναι ισότιμοι και ξεχωριστοί.

Λίγα λόγια για την Άννα Μάσχα
Η Άννα Μάσχα γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θέατρο στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Από το 1992 μέχρι το 2008 ήταν μέλος του Θεάτρου του Νότου. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Κ.Θ.Β.Ε., το Μέγαρο Μουσικής, το LaMama ETC της Ν.Υόρκης, το Τheater Mahagony, το Festival d' Avignon, το Φεστιβάλ Αθηνών, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ,σε σκηνοθεσίες των Γ. Χουβαρδά, Θ. Μοσχόπουλου, Σ. Λιβαθηνού, Ν. Κοντούρη , Α. Ηirche, J. Lassalle, M. von Hoenning, N. Xατζόπουλου, Μ. Λυμπεροπούλου, και άλλων. Έχει βραβευτεί δύο φορές με το βραβείο Αθηνοράματος και με το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου της Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ταινία Χρυσόσκονη.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ημερομηνία: 24/08/2019