Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑ ΡΕΙΝΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ

1 και 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και Κυριακή στις 12.00 αρχίζει το Σεμινάριο Σύνταξης Βιογραφικού και Φωτογράφισης για Ακροάσεις, με την σκηνοθέτιδα Ρέΐνα Εσκενάζυ!!!
Για τους μαθητές της σχολής μας το κόστος φωτογράφισης θα είναι διαφορετικό!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 2105200096
Ένα πολύ σημαντικό στάδιο για το σωστό ξεκίνημα της επαγγελματικής μας ζωής στον χώρο της υποκριτικής είναι το βιογραφικό μας σημείωμα.
Είναι η πρώτη επαφή που έχει μαζί μας ο σκηνοθέτης ή ο casting director και γι' αυτό τον λόγο ο τρόπος παρουσίασης πρέπει να είναι ουσιαστικός, καθαρός, χωρίς περιττά στοιχεία και με τις σωστές φωτογραφίες.
Η σχολή μας στην προσπάθεια να ενισχύσει τους μαθητές μας και όσους ενδιαφέρονται να έχουν μια σωστή παρουσία στο χώρο του θεάτρου ,του κινηματογράφου και της τηλεόρασης οργανώνει ένα σεμινάριο για την σωστή σύνταξη και παρουσίαση του βιογραφικού σας.
1. Θα σας δοθεί μια σωστή φόρμα βιογραφικού σημειώματος σε μια μορφή που θα είναι ευανάγνωστη και θα προσελκύει θετικά τον ενδιαφερόμενο, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε με τα απαραίτητα στοιχεία.
2. Θα επιλέξουμε την σωστή γραμματοσειρά και θα δώσουμε έμφαση, μέσω της τελικής εμφάνισης στα σημεία του βιογραφικού σας που πρέπει να τονιστούν περισσότερο, ώστε η προσοχή του ενδιαφερόμενου να στρέφεται κατευθείαν σε αυτά.
3. Θα γίνουν δοκιμαστικά στην κάμερα ώστε να ανιχνεύσουμε την υποκριτική σας ηλικία.
4. Θα γίνει φωτογράφιση με το σωστό μακιγιάζ, σωστή ενδυμασία, επαγγελματικό φωτισμό και κάμερα ώστε να έχετε φωτογραφίες που ευνοούν την εικόνα σας και τονίζουν τις σωστές γωνίες του προσώπου σας αλλά και του σωματότυπου σας.
Οι φωτογραφίες - μία κοντινή και μια γενική - θα σας σταλούν στο e-mail σας ώστε να τις έχετε διαθέσιμες στο αρχείο σας.
Ημερομηνία Σεμιναρίου 1/2/2020 και 8/2/2020, Σάββατο, έναρξη στις 12.00.
Κόστος 150€ (στους μαθητές της σχολής μας θα υπάρχει διαφορετική τιμή)
Τηλ. Επικοινωνίας – Κατοχύρωση Θέσης , προκαταβολή 50€ 2105200096.

 

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 07/09/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου