Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗ

Τα μαθήματα ενηλίκων και ανίχνευσης ταλέντου συνεχίζονται κανονικά ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ. Το κάθε μάθημα είναι αυτόνομο και γίνεται 13.00 - 17.00. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα θέλετε χωρίς κάποια δέσμευση. Το κόστος κάθε τετράωρου μαθήματος είναι 20 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της σχολής, στο 210 5200096 ή στο ath@iasmos.net.

Το επόμενο μάθημα (Σάββατο 25 Απριλίου) θα γίνει από τον καταξιωμένο ηθοποιό, απόφοιτο του ΙΑΣΜΟΥ και από φέτος καθηγητή μας Δημήτρη Κουρούμπαλη. Αντικείμενο του μαθήματος θα είναι το Πώς ο αυτοσχεδιασμός γίνεται κείμενο. Ο αυτοσχεδιασμός είναι ένα από τα βασικότερα εργαλεία του ηθοποιού. Τον βοηθά αρχικά να αποκτήσει μεγάλη άνεση με την παρουσία του στη σκηνή και στη συνέχεια να προσεγγίσει με αναπάντεχο τρόπο τα θεατρικά κείμενα. Οι απρόβλεπτες καταστάσεις, η πολύπλευρη εξέταση μιας κατά τα άλλα κοινότυπης συνθήκης και το στοιχείο της έκπληξης είναι τα συστατικά που κάνουν μια ερμηνεία κατ’ αρχάς ιδιαίτερη και κατόπιν μοναδική...

Στον κύκλο μαθημάτων έχουν διδάξει και θα διδάξουν ο Αλέξανδρος Κοέν, οι απόφοιτοι της σχολής και καθηγητές μας Μαρία Σολωμού και Αργύρης Αγγέλου καθώς και οι, επίσης καθηγητές μας, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ναταλία Δραγούμη, Δημήτρης Κουρούμπαλης κ.α.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της σχολής, στο 210 5200096 ή στο ath@iasmos.net. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη σχολή μας στην οδο Μαιζώνος 48, μετρο Μεταξουργείο.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Ημερομηνία: 27/04/2015
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου