Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η αναβιωση του Θεατρικου Εργαστηριου του αειμνηστου ηθοποιου και Δασκαλου Βασιλη Διαμαντοπουλου

Η αναβίωση του Θεατρικού Εργαστηρίου του αείμνηστου ηθοποιού και Δάσκαλου Βασίλη Διαμαντόπουλου, με την επωνυμία «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλη Διαμαντόπουλου», είναι γεγονός!
Μαθητές του Δασκάλου υπήρξαν πολλοί , γνωστοί ηθοποιοί πια, που διαπρέπουν στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, σπουδαίοι καλλιτέχνες με λαμπρή καριέρα.
Όλα άρχισαν πριν από 36 χρόνια, ο μεγάλος ηθοποιός και θεατράνθρωπος, διαπιστώνοντας την έλλειψη επαρκούς θεατρικής παιδείας στον τόπο μας αποφάσισε μαζί με τον στενό του φίλο και συνεργάτη Σταύρο Δελλή, να ιδρύσουν στο υπόγειο της οδού Μπούσγου, στο Πεδίον του Άρεως, το πρώτο «Θεατρικό Εργαστήρι» με την επωνυμία «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος». Ένας χώρος εκπαίδευσης στην δραματική τέχνη, σύμφωνα με πρότυπα σχολών εξωτερικού και σκοπό την επιμόρφωση επαγγελματιών αλλά και νέων ηθοποιών. Αφιερώθηκε ολόψυχα στη θεατρική παιδεία με καινοτόμες ιδέες και κινήθηκε στο κλίμα της αλήθειας, της αμεσότητας και της ευαισθησίας. ‘Έθεσε ως μοναδικό στόχο του να βοηθήσει τους νέους ν’ αναπτυχθούν και ν’ ανθίσουν, άλλωστε “εκείνοι” έλεγε, “έχουν τη γενετήσια επιθυμία να αλλάξουν τον κόσμο, να τον κάνουν πιο ζωντανό”. Στη πορεία ίδρυσαν την Ανωτέρα Δραματική σχολή Ίασμος στο κέντρο της Αθήνας και μετέπειτα την Ανωτέρα Δραματική σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλη Διαμαντόπουλου» στη Θεσσαλονίκη.
Φέτος, η πρωτοβουλία αυτή, της αναβίωσης του Θ.Ε Σύγχρονο Θέατρο Βασίλη Διαμαντόπουλου, στον ιστορικό χώρο της οδού Μπούσγου 20 και Αρμένη Βραϊλα 22 στο Πεδίον του Άρεως αφυπνίζει και πάλι μέσα μας μνήμες μοναδικές, πρόσωπα αγαπημένα που υπήρξαν ως καθηγητές στο πλευρό του Β.Δ. Επίσης έχουμε τη τιμή να στεγάζεται στον ίδιο ιστορικό χώρο και η σχολή «Υποκριτική στη Κάμερα» με τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.
Έτσι λοιπόν , αρχίζουμε ξανά!!!
Με νέο αίμα δημιουργών, ακολουθώντας το όνειρο του αείμνηστου Β.Δ.
«Η δύναμη της τέχνης και η έκφραση της, είναι η μόνη διέξοδος στη κρίση»
Το Θ.Ε απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να φοιτήσουν σ’ ένα διετές πρόγραμμα σπουδών υποκριτικής τέχνης, με ευέλικτο ωράριο παρακολούθησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, σε ερασιτέχνες ή μη, σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εκφραστούν , σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη τέχνη της υποκριτικής, σε όσους αγαπούν το Θέατρο και φαντάζονται τον εαυτό τους μέσα σ’ αυτό!
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε πρωινά (10.00-14.00, 12.00-16.00 )και απογευματινά τμήματα (16.00 – 20.00 και 18.00-22.00 ) κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
Πληροφορίες αιτήσεις συμμετοχής στο 210 5200096 ath@iasmos.net
Δίδακτρα: 200€ το μήνα
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ , ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.!!!

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 06/09/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου